Månedens 3-retters menu

‘Fiskens’ 3 retters måneds menuer 2018

Pris 375,- pr. person

Bemærk! Tilbydes kun til selskaber på min. 6 personer,

hvor hele selskabet vælger menuen.

 

Marts

Forret

Varmrøget havørred

Peberrod – vårsalat – radise

eller                      

Stegt torskerogn

Blomkål – agurk – karry – rugbrød

Hovedret

Ovnbagt laks

Spinat –  æble – kartoffel

eller

Stegt helleflynder

Kartoffel pure – brunet smør – mandler – grillet forårsløg

Dessert

Bagte æbler

Butterdej – vanilje – karamel

 

April

Forretter 

Stenbidderrogn

Citrus – creme fraiche – løg – rugbrøds chips

eller

Grillet jomfruhummer

Bygotto – vesterhavsost – urter

Hovedret

Stegt havtaske

Ærter pure – sprød Skagensskinke – bagt løg – kartoffel fondant

eller

Grillet Pighvar

Rissoni – safran – forårsløg – spinat 

Dessert 

Citron fromage

A la Skagen Fiskerestaurant

 

Maj 

Forretter 

Laksetartar

Røg – friseé – sprød – kapers  – urt

eller

Asparges

Rogn – hollandaise – croutons

Hovedret

Stegt kulmule

Grillet hjertesalat – sauce nage – gulerodspuré – urter

eller

Skærissing

Sprød toast – spidskål – cremet sauce 

Dessert

Rabarber mousse

Consumé – lakrids is – tuilles

  

Juni 

Forrette

Taskekrabbe

Tomat emulsion – majroe – croutons – urt

eller

Stegt jomfruhummer

Skalotteløg – ært – Skagens skinke

Hovedretter

Stegt havtaske

Broccoli – blomkål – mandler – smør

eller

Helstegt rødtunge

Gulerod – asparges – perleløg – nye kartofler

Dessert

Bagt rabarber

Hvid chokolade – pistacie – margens

 

Juli 

Forret

Koldrøget færøsk laks

Agurk – dild – rygeost – friseé – radise

eller

Stegt kammusling

Blomkål – brunet smør – kørvel – nødder –

Hovedret

Bagt Søtunge

Grøn panande – spidskål – carotter – grillet forårsløg

eller

Grillet laks

Fennikel – bagt rødløg – urte sauce – crudité

Dessert

Danske jordbær

Kærnemælk – kammerjunker – mynte

  

August

Forretter 

Cheviche af sværdfisk

Tomat concasse  – citrus – grillet porre  – græskar – friseé

eller

Stegt havtaske

Sølv beder – karry – fish sauce – urter  

Hovedretter

Grillet Helleflynder

Squash – duchesse – sauce basquaise

eller

Skindstegt sandart

Spinat – bønner – sauce nage

Dessert

Danske hindbær

Sorbet – hvid chokolade – mynte

 

September  

Forrette

Røget makrel

Dansk tomat – emulsion – rugbrød – urter

eller 

Hummerbisque

Jomfruhummer – syrnet fløde – dild

Hovedretter

Torsk

Ærte pure – bacon – brunet smør – urter

eller

Helstegt rødtunge

Kanteraller – skalotteløg – pommes croquettes

Dessert

Hyldebær

Tvebak – hvid chokolade – pære

Oktober

Forret

Grillet dansk tun

Græskar – sesam – soya – savoykål

eller 

Muslingebisque

Muslinger – vanilje – hestebønner 

Hovedret

Stegt pighvar

Persillerodspure – confiteret svampe – sauce – stegt kartoffel

eller

Bagt rødtunge

Rodfrugter – grønkål – skilt sauce – pommes anna

Dessert

Pocheret pære

Vanilje – chokolade – sprødt

 

November

Forretter

Håndpillede rejer

Hjerte salat – tomat emulsion – æble – toast

eller

Cremet fiskesuppe

Pighvar – porre – urter

Hovedretter

Havtaske a la osso buko

Kartoffelmos – gulerødder

eller

Stegt slethvar

Kartoffelpure – syltede løg – beurre blanc

Dessert

Camembert Frit

Solbær – sprødt – persille

eller 

Mørk chokoladekage med hvid mousse

Syltede æble – sorbet – sprød

 

December

Forretter

Taskekrabbe

Syltede løg – glaskål – pære – dild

eller

Cremet selleri suppe

Grillet slethvar – porre – dild

Hovedretter

Grillet pighvar

Kartoffelmos – blomkål – kapers – mandler – brunet smør

eller

Stegt havtaske

Gulerodspuré – julesalat – citrus vinaigrette – pommes fondant

Dessert

Blødende chokoladekage

Coulis – amarena kirsebær – parfait

eller

Ris a la mande

Vanilje – mandler – havtorn

Event og arrangementer