Månedens 3-retters menu

Skagen menu 2019

*ændringer kan forekomme i forhold til sæson

 

Februar

Forret: Blåmuslingsuppe med jomfruhummer –

Hovedret: Bagt torsk med ærtepure, bagte rodfrugter, kartoffelsouffle og rodfrugte chips

Dessert: Hvid brownie med caramel, hindbær gel og crunch

Marts

Forret: Tun carpaccio med edamame creme, syltede forårsløg, frisée salat og rugbrødschips

Hovedret: Braiseret havtaske i tomat, med hvidløg, timian og gulerod-kartoffel mos

Dessert: Æble trifli

April

Forret: Taskekrabbe med svampe, glaskål og blæk chips

Hovedret: Fyldt rødtunge med spinat, forårsløg og rejer, dertil kogte kartofler

Dessert: Rabarber tærte med creme fraiche

Pris:

Forret 135 kr.

Hovedret 175 kr.

Dessert 75 kr.

Alle 3 retter 375 kr.

Ved større selskaber er du velkommen til at kontakte restaurant – info.il@skfisk.dk

 

Event og arrangementer