‘Det er gået helt i fisk’ -Fiskebord anno 2019

‘Det går helt i fisk’

Planlagte torsdag d. 07. februar og d. 07. marts.

Hver 1. torsdag på måneden.

Serveres fra kl. 18.00

  

Gået helt i fisk februar

Gazpacho med tigerrejer

Tærte med fisk, porre og dild

Blåmuslinge suppe

Torske ceviche med salturt, urteemulsion og tomater

Salat med varmrøget laks

Helstegt helleflynder

Pasta med dansk blæksprutte og tomat

Skaldyrsfad med danske hummer, krabbeklør, jomfruhummer og skawrejer med citron og dip

Gået helt i fisk marts

Bagt torsk med bacon og soya

Tarteletter med rejer og asparges

Paella med fisk og skaldyr

Jordskokke suppe med mørksej

Stenbiderrogn med ristet rugbrød, rødløg og cremefraiche

Braiseret havtaske

Grøn salat med quinoa og squash

Skaldyrsfad med danske hummer, krabbeklør, jomfruhummer og skawrejer med citron og dip

 

Pris pr. person DKK 375,-

Vi anbefaler bordreservation

+45 98443544 / eller http://www.skagenfiskerestaurant-kbh.dk