‘Det er gået helt i fisk’ -Fiskebord anno 2018

Planlagte datoer: 11/01 – 01/02 – 01/03 – 05/04

Hver 1. torsdag på måneden.

Nyhed i 2018

Serveres fra kl. 18.00

Vores populære torsdags-skaldyrs-bord har ændret smag.

Køkkenchefen tryller med Fisk og Skaldyr efter sæson,

(se derfor menu for hver enkelt aften herunder)

Gå ikke glip af, at ‘det går helt i fisk’ i køkkenet!

Pris pr. person DKK 375,-

Vi anbefaler bordreservation

+45 98443544 / eller http://www.skagenfiskerestaurant-kbh.dk

 

‘Det er gået helt i fisk’ – Menu 01/02

Paella med fisk og skaldyr

Fiskefilet Florentine med spinat

Lakse carpaccio med rød pesto og syltet løg

Tarteletter med rejer i asparges

Skaldyrsfad med dansk sort hummer, krabbeklør, jomfruhummer og pilselvrejer

Cremet musling suppe

Bagt torsk med bacon og soja

Grøn salat

Pommes frites

Quinoa salat med tomat og squash

Crab cakes

Stenbiderrogn med ristet rugbrød, rødløg og cremefraiche

 

‘Det er gået helt i fisk’ – Menu 01/03

Ratatouille med ovnbagt kulmule

Varmrøget havørred med peberrod sauce og vårsalat

Fiskesuppe med safran, blåmuslinger og skærising

Skaldyrsfad med dansk sort hummer, krabbeklør, jomfruhummer og pilselvrejer

Moules Marinere

Stegte sild med kartofler og persillesovs

Grøn salat

Pommes frites

Hvedekerne salat med granat æble

Blæksprutte ringe med dip

Stenbiderrogn med ristet rugbrød, rødløg og cremefraiche

Franske Papillion østers med havtorn vinaigrette og syltet løg