‘Det er gået helt i fisk’

Unikt fiskebord – NYT i 2018

Hver 1. torsdag i måneden

– fastlagte datoer 05/04 og 03/05 kl. 18 – 21.

Vores populære torsdags bord har ændret samg.

Fiske og skaldyr med ny inspiration

Gå ikke glip af, at ‘det går helt i fisk’ for køkkenet.

Pris pr. person Kr. 375,-

Bordreservation anbefales, da der er begrænsede antal pladser

+45 98443544 / www.skagenfiskerestaurant.dk

Kommende:

‘Det er gået helt i fisk’ – Påske Edition – 05/04 

Æg med rejefyld

Christians Ø pigens kryddersild 

Pandestegte fiskefileter med remolade

Fiskefrikadeller med løgkompot 

Krebsehalesalat

“Skagen Rejecocktail”

Dansk limfjordshummer, krabbeklør, jomfruhummer og pilselvrejer med dypelse

Stegt ål med stuvet kartofler

Dampet torsk med bacon, soya og purløg

Varmrøget laks 

Grøn salat med otte-armede blæksprutter

Forårs salat med ærter, radiser og feta

Cremet fiskesuppe

‘Det er gået helt i fisk’ – Maj – 03/05 

Suppe af skagrejer med paprika

Vandbakkelser med laks og rygeost

Skaldyrsfad med krabbeklør, jomfruhummer, hummer og rejer med citron og dip

Havkat i baconsvøb med nye kartofler

Sol over Gudhjem

Ovnbagt helleflynder med urter og citron

Grillede blæksprutter med aioli

Salat med boghvede kerner og asparges

Salat med nye kartofler og soltørret tomater

Tærte med porre og skærising filet

Pommes frites med chili mayonaise og aioli

Laksetatar med rødløg og sprødt rugbrød

Event og arrangementer