‘Det er gået helt i fisk’

Hver 1. torsdag i måneden

Kommende arrangementer 01/11 og 06/12 (jule-edition) fra kl. 18.00.

Vores populære torsdags bord har ændret smag.

Fisk og skaldyr med ny inspiration

Gå ikke glip af, at ‘det går helt i fisk’ for køkkenet.

Pris pr. person Kr. 375,-

Bordreservation anbefales, da der er begrænsede antal pladser

+45 98443544 / www.skagenfiskerestaurant.dk

Kommende:

November d.01/11

– Fiskesuppe med blåmuslinger

– Tigerrejer på spyd med tang salat

– Bagt laks med honning og limeskal

– Cremet pasta med fisk og skaldyr

– Sæsonens grønne salat

– Gratineret muslinger

– “Skagens” makrel i tomat

– “Osso buco” af havtaske

– Fiskeroulader af skærissing og røget laks

 – Skaldyrsfad med danske hummer, krabbeklør,

jomfruhummer og skawrejer med citron og dip

December 06/12 – Jule edition – julepris 475,- pr. person

– Graved laks med ræve sauce

– Julesild med karrysalat og æg

– Pandestegte fiskefilet med remolade

– Padestegte fiskefrikadeller med tyttebær

– Sæsonens grønne salat

– Mini flæskestegsandwich ala Skagen Fiskerestaurant

– Flæskesteg med rødkål

– Andeconfit med brun sovs og kartofler

– Bagt mørksej paneret i mandler

– Moules mariniere

– Skaldyrsfad med danske hummer, krabbeklør,

jomfruhummer og søkogte skagens rejer med citron og dip

– Risalamande med havtorn sauce

Vi anbefaler bordreservation +45 98443544 / eller http://www.skagenfiskerestaurant-kbh.dk

Event og arrangementer