‘Det er gået helt i fisk’

Unikt fiskebord – NYT i 2018

Hver 1. torsdag i måneden

– fastlagte datoer 07/06, 05/07 og 02/08 kl. 18 – 21.

Vores populære torsdags bord har ændret smag.

Fisk og skaldyr med ny inspiration

Gå ikke glip af, at ‘det går helt i fisk’ for køkkenet.

Pris pr. person Kr. 375,-

Bordreservation anbefales, da der er begrænsede antal pladser

+45 98443544 / www.skagenfiskerestaurant.dk

Kommende:

‘Det er gået helt i fisk’ – Juni – 07/06

Honning melon med skagenskinke

Helstegt pighvar

Kulmule med nye kartofler og ramsløg

Grillspyd med fisk og skaldyr

Stegte kammuslinger med ærtepure og syltede æbler

Grillede jomfruhummer

Moules marinere

Kartoffelsalat med nye kartofler og ærter

Skaldyrsfad med danske hummer, krabbeklør, jomfruhummer og rejer med citron og dip

Pommes frites med chili mayonaise og aioli

Juli highlights:

Grillet rødtunge med sesam

Skindstegt havbars

Krebs med krondild og citron

Skaldyrsfad med danske hummer, krabbeklør, jomfruhummer og rejer med citron og dip

August highlights:

Helstegt helleflynder

Bouillabaisse – fransk fiskesuppe

Grillede Makrel

Skaldyrsfad med danske hummer, krabbeklør, jomfruhummer og rejer med citron og dip

Event og arrangementer