‘Det går helt i fisk’

Hver 1. torsdag på måneden.

I de kommende måneder vil der været et tema på vores fiske- & skaldyrsborde

– vi håber du vil synes om det.

Serveres fra kl. 18.00

Gået helt i fisk – torsdag d. 07. november

Tema: Blæksprutten og andre bløddyr

Friteret blæksprutte med aioli

Pasta med blæksprutte, muslinger og torsk

Stegte kammuslinger med ærtepure

Muslingesuppe med porre og hvidvin

Gratineret muslinger

Snegle i hvidløg

Moules marinere

Fyldte blæksprutter

Varmrøget laks med urtecreme

Sæsonens grønne salat

Jomfruhummer, Limfjordshummer og skawrejer med aioli og chilimayo

Gået helt i fisk d. 05. december

Tema: JUL 

Graved laks med ræve sauce

Julesild og karrysild

Pandestegte fiskefilet med remolade

Padestegte fiskefrikadeller med tyttebær

Sæsonens grønne salat

Mini flæskestegsandwich ala Skagen Fiskerestaurant

Confiteret and med brun sovs og kartofler

Moules marinere

Bagt torsk med ærtepure og urter

Jomfruhummer, skawrejer og krabbeklør med aioli, chilimayo og citron

Risalamande med kirsebær sauce – find mandlen så er der en lille gave fra Skagen!

 

Event og arrangementer