Skagen Fiskerestaurant ILLUM ROOFTOP søger Souschef

Er du klar til mere ansvar i køkkenet?

…så er du måske vores nye Souschef?

Da vores vellidte souschef har valgt at prøve kræfter med Skagen Fiskerestaurant i Skagen, søger vi nu en souschef til vores afdeling i hjertet af København, Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP.

Er fisk din stærke side og synes du om at have en fremtrædende rolle i et team med ledelsesansvar og indflydelse, så er dette job helt sikkert noget for dig.

Vores køkken er hovedsageligt gode danske frokostretter med fisk samt klassikere vi har taget med fra Skagen. Til aften har vi en skiftende 3-retters menu og ligeledes med klassikere fra Skagen. Vi har fokus på godt håndværk og råvarernes friskhed. I forhold til vores beliggenhed har vi mange events i huset, herunder fast fiske- & skaldyrs buffet hver torsdag, samt et koncept ved navn ‘unlimited Friday’, som er blevet meget populært – alt i alt et køkken, med mange tiltag og muligheder.

Du kommer til at indgå i et køkkenteam på 8-9 medarbejdere; kokke, elever og opvaskere og i tæt dialog med afdelingen i Skagen.

Vi søger en souschef, som ønsker at have medansvar for den daglige ledelse og er faglært kok med flere års erfaring. Af kvaliteter anser vi det som vigtigt, at du har et godt overblik, er handlekraftig, holder af nytænkning og er en naturlig foregangsmand, som har lysten til at lede.

Det er et krav, at du kan kommunikere på både dansk og engelsk, da vi har mange nationaliteter i køkkenet og er fortrolig med IT, da alt lige fra indkøb, vagtplaner og anden kommunikation ofte foregår elektronisk.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Køkkenchef Troels Kamstrup på tlf.: 61690243

Ansøgning samt CV skal sendes til kok.il@skfisk.dk

Tiltrædelse snarest.

Skagen Fiskerestaurant ILLUM ROOFTOP søger tjener

Sommeren nærmer sig og det samme gør travle dage på toppen af København. Derfor søger vi et par folk eller 3 til at styrke vores tjenerhold. Vi søger udfyldelse af 2 roller.


Ansvarshavende tjener:

Helårs fuldtidsstilling. Stillingen skal besættes af en glad og udadvendt person, der er klar til at byde ind i vores hyggelige hverdag. Du skal være over 24 år. Det er et krav at du tidligere har arbejdet i restaurationsbranchen OG har en formodning om at du gerne vil fortsætte med det.


Tjener:

Timebaseret stilling, hvor du (naturligvis efter aftale med daglig leder) tager de vagter der passer din kalender. Vi forventer dog at du er klar til at byde ind på et vist antal.


Vi arbejder på, at bygge et team op, hvor service, kvalitet og betjening er i højsædet. Ved ansættelse vil du kunne deltage i vores interne kurser, hvor du vil få kendskab til både gastronomi, vin, cocktails og kaffe.
Så kunne du tænke dig at være med til at opbygge et godt arbejdsmiljø, samt skabe en hyggelig atmosfære for vores gæster, så send os en ansøgning.

Skriv til General Manager Albert-Emil Sørensen:

Mail: ae@skfisk.dk  Tlf: 22 41 38 28

Tiltrædelse snarest.

Aktiviteter Illum Rooftop