Skagen Fiskerestaurant åbnede i 2016 ny filial på toppen – denne gang på Illums Rooftop. Efter mange måneders tro tjeneste er der et par medarbejdere som har valgt at tage ud at rejse eller er flyttet udenbys. Dem skal vi naturligvis have erstattet!

Tempoet i restauranten er fhv. højt og tonen uformel. Vi serverer frisklavet mad, serveret på flotte måder, og med respekt for traditionerne. Dine arbejdsopgaver vil variere bredt, og du har mulighed for at jonglere i et bredt udvalg af både øl, spiritus og vin.

Der vil i alle stillinger, løbende blive holdt kurser, der ruster dig både til jobbet hos os, men også giver nogle basale redskaber for arbejde i restaurationsbranchen.

Alle roller er med tiltrædelse snarest. Jobannoncerne er aktuelle indtil de rette personer er fundet.

Vi søger i øjeblikket:

  • ansvarshavende tjener
  • fastansat tjener
  • timelønnede tjenere
  • bartender

Læs mere om de enkelte job herunder:

Er du innovativ og med et stort smil på læben ?

Ansvarshavende tjener

Dit primære job er som tjener på Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop på fuld tid.  Du vil have rolle som ansvarshavende, hvilket indebærer, at du på gulvet står for, at stemningen er i top, og at du er med til at løse alle de problemer der måtte opstå i løbet af dagen. Du bliver en del af ’den lille kerne’ af ansatte, som deltager i den udviklende proces i restauranten. Du kan dermed være med til at skabe din egen arbejdsdag! Du vil blive en central figur i vores setup, og vi glæder os til at høre hvad du kan byde ind med.

Krav:

·         Du har erfaring som tjener (Gerne også erfaring med ledelse, men ikke et krav)

·         Du som minimum forstår dansk tale – at snakke kan vi øve på sammen!

·         Du er min. 22 år

·         Du er villig til at arbejde et sted mellem 37 og 45 timer om ugen (vil variere)

Løn er efter aftale, og ift. kvalifikation.

Stillingen kan kombineres delvis med PR-arbejde i restauranten. Skriv til ae@skfisk.dk for mere information om dette.

Stillingen kan kombineres delvis med værtskab i restauranten. Skriv til ae@skfisk.dk for mere information om dette.

Elsker du servicebranchen?

Måske du er vores nye tjener

Dit job vil bestå af a la carte servering på restauranten på Illum ROOFTOP. Det forventes at du er nysgerrig på både vin og gastronomi. Du skal være villig til at tage de lange træk og stadig bevare smil, koncentration og servicenieau. Du vil være med til at skabe billedet af Skagen Fiskerestaurant ud af til og vi forventer at du går til alle opgaver med godt humør.

Krav:

  • Du har serveringserfaring eller har en formodning om at ville blive i branchen
  • Du som minimum forstår dansk tale – at snakke kan vi øve på sammen !
  • Du er villig til at arbejde et sted mellem 37 og 45 timer om ugen (vil variere)

Løn er efter aftale og i forhold til kvalifikation.

Stillingen kan kombineres delvisk med værtskab i restauranten. Skriv til ae@skfisk.dk for mere information om dette.

Timelønnede tjenere

Vi forsøger lige nu at udvide vores faste stab af timeansatte tjenere. Stillingen indebærer, at du er fast tilknyttet og vil modtage den information der vedgår alle ‘på gulvet’. Da der skal være mening med ansættelsen forventes det, at du er parat til at tage et par vagter om ugen. Vagterne kan ligge på alle ugens 7 dage, men det vil i høj grad være op til dig selv at planlægge.

Løn: 125 kr./time

Er du vores nye bartender ?

Hver fredag på Illum ROOFTOP inviterer vi til en godt besøgt fredagsbar, hvor cocktails og drinks bliver nydt både ved bordene i restauranten, i sommermånederne på vores tagterrasse samt i vores bar, som ligger centralt placeret.

Ansættelsen indebærer 1-2 vagter om ugen. Du skal primært stå for at lave cocktails , men det forventes at du, såfremt der er stille i baren, er villig til at hjælpe til på gulvet. Dit ansvarsområde er cocktailstationen og spiritursopsætningen.
Det forventes at den altid står præsentabel og skarp. Vi forventer en vis nysgerrighed i forhold til spiritus og cocktails og du står for udviklingen af nye tiltag, i samarbejde med de daglige ledere.

Der skal dækkes en vagt fredag (15-23’ish) og én vagt lørdag (15-23’ish) hver uge. Vi aftaler internt om der skal være 1 eller 2 tilknyttede bartendere.

Løn efter aftale og i forhold til kvalifikation.

Event og arrangementer