Julen 2017 på Illum Rooftop

Kom og nyd en klassisk julemenu – både som frokostmenu og som aftenmenu. Så skyder vi julen i gang den 1. december med Unlimited Fridays Vol 2 – ’Det ultimative julebord’.

Aften menu

Aftenmenuer

Forretter

Letrøget færøsk laks med grønkål, æbler, havtorn og pumpernikkel
-eller –
Stegt kammusling med blomkål, kapers, sultan rosiner og smør sauce

Hovedretter

Pocheret Torsk, med jordskokker, sauce blanquette og chips
-eller –
Confiteret and med selleri, rødkål, sauce og brune kartofler

Desserter

Lune Brombær med hvid chokolade og tuilles
-eller –
Ris a la Mande med ”Fiskens” havtorn sauce

2 retter – 325 kr. (én hovedret + 1 valgfri)

3 retter – 395 kr. (én hovedret + 2 valgfri)

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert.
Julemenuen sammensættes og bestilles på forhånd. Bestilles af hele bordet.
Min. 6 personer.

Vinmenu pr. pers. 295 kr.:

Forret

2015, Saar Riesling, Van Volxem, Mosel, Tyskland

Hovedret

2016, Bourgogne Blanc Les Femelottes, Chavy-Chouet, Bourgogne, Frankrig eller
2014, Chateaunneuf du Pape, Domaine Ferrand, Rhone, Frankrig

Dessert

20y Tawny Port, Fonseca

Det ultimative julebord

Unlimited Fridays Vol 2 – ’Det ultimative julebord’

Fredag den 1. december 2017 Ankomst kl. 17.30

Julen er kommet over os og vi tilbyder derfor det ultimative julebord med alt fra klassiske juleretter til skaldyr med et tvist af jul.

Forret serveret v. bordet

  • Danske østers
  • Cremet fiskesuppe med grillet helleflynder
  • Moules frites

Julebordet

Skaldyrsfade

  • Krabbeklør
  • jomfruhummer
  • Hummer
  • ‘Pil selv rejer’
  • Franske østers

Blinis med rogn og dild, – 2 x Sild m. karrysalat og kogte æg, – Enebærrøget laks, – Fiskefileter med remoulade og citron, – Laks Bellevue, – Rejesalat med dild, æbler og blegselleri, – Rosa stegt andebryst med rødkål og andesauce, – Flæskesteg med sprød svær, – Medister med grønlangkål, sennep og rødbeder, – Rødkålssalat med appelsin og æbler, – Grillet hjertesalat med tyttebær og hasselnødder, – Udvalg af oste med chutney og kiks, – Ris a la mande med havtorn sauce.

Pris pr. person kr. 595,-

Særligt tilbud

2013 Chassagne-Montrachet 1.cru Amiot Guy kr. 545,-
Og Chateauneuf du Pape, Domaine Ferrand kr. 475,-

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive på: th@skfisk.dk

Event og arrangementer