Music Sessions – Camille Jones – 21/03-2019

Torsdag den 21. marts – kl. 20.30

Intimkoncert med Camille Jones – der i 2001 blev nomineret som Årets danske sangerinde til Danish Music Awards i 2001

På sit nye album ”Camille” har Camille Jones skåret ind til benet af det, hun brænder mest for: Den store popsang. Hendes lyd har ændret sig, og teksterne har aldrig været tættere på Camille Jones’ eget liv. Her er sange om at være hudløs, at miste sig selv, at sænke paraderne og om pludselig at blive ramt af lynet og give sig hen til kærligheden.
Camille har i løbet af de sidste par år indset, at de begrænsninger hun følte sig hæmmet af kom fra hende selv. Og at de forventninger, hun troede andre havde til hende, var hendes egne. I virkeligheden er der højere til loftet og mere plads til at være sig selv, end hun havde troet. Nu har Camille Jones lavet præcis den samling af popsange, hun selv havde lyst til at lave.
”Camille” er Camille Jones´ femte studiealbum. Hun har taget udfordringen op og har med egne ord brugt sig selv, hele sig selv, og sin alder og køn som et redskab i tilblivelsen.
Camille Jones besøger ILLUM Rooftop torsdag 21. marts kl. 20.30, med et fantastisk band, bestående af keys, trommer og korsangerinde.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive på: th@skfisk.dk