Music Sessions – Søs Fenger – 21/02-2019

Torsdag d. 21. februar – kl. 20.30

Intimkoncert med Søs Fenger – en af Danmarks bedste sangerinder, guitarist og sangskriver

Solo har Søs gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere både med band og i mere intime rammer som trio. At optræde i trio er en form Søs Fenger nyder og føler sig hjemme i. Der er samtidig stor efterspørgsel fra publikum på en hyggelig aften i nært selskab med den populære sangerinde hvor hun spiller sine hits og fortæller om bagrunden for disse. Der er også mange sjove små historier fra hendes mange oplevelser i livet og som sangerinde.
Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Publikum nyder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger over hele landet.
Søs Fenger siger om de koncerterne: ”… Vi er allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum … Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”
Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio er og bliver en af de helt store lytte-oplevelser når de besøger ILLUM Rooftop torsdag 21. februar kl. 20.30

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive på: th@skfisk.dk